Συγκλονίζει παίκτρια του Power of Love με το μήνυμα της στον πατέρα της που έχει πεθάνει - ΦΩΤΟ

Πρόκειται για μια παίκτρια του «Power Of Love» που προσπαθεί να είναι ήρεμη, να κρατιέται μακριά από κόντρες και παρεξηγήσεις.


Ωστόσο, για ποιο λόγο έκανε την είσοδο της στο παιχνίδι αγάπης του ΣΚΑΙ το 30χρονο κορίτσι; Για να γνωρίσει τον έρωτα ή για να κερδίσει την αναγνωρισιμότητα; Όπως και να έχει αυτή την περίοδο «παίζει» με τον συμπαίκτη της Κυριάκο Παπαδόπουλο.


Επαγγελματικά ασχολείται με το μαγαζί με ρούχα που διατηρεί με την μαμά της σε κεντρικό δρόμο ττων Τρικάλων. Εντούτοις, το ταξίδι της στην Τουρκία για τις ανάγκες τον γυρισμάτων του παιχνιδιού, την κρατά μακριά τόσο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις όσο και από την οικογένεια της. Και αυτό φαίνεται πως την κάνει πιο ευάλωτη και ευαίσθητη. Ή τουλάχιστον αυτό δείχνει η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και ομολογουμένως συγκλονίζει.
Η Εύα Καλτσή έχασε τον μπαμπά της πρόσφατα και μοιραία της λείπει πολύ. Γι αυτό και η έκρηξη σήμερα.
Το κορίτσι δημοσίευσε μια φωτογραφία της και έγραψε «Αυτή την φωτό την αφιερώνω στον άνθρωπο που μας άφησε νωρίς!!! Ελπίζω να είσαι περήφανος! Να΄σαι καλά εκεί που είσαι θα προσεύχομαι τα βράδια!» ενώ χρησιμοποίησε τα hashtags #missyou #dadinos Δείτε το στιγμιότυπο παρακάτω…

enikos.gr/