Στη Βρετανία ακόμα αναρωτιούνται: “Ποιος είναι ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρη;”

Ησυχία δεν έχουν εκεί στη Βρετανία με τους πρίγκιπες και τους βασιλείς τους. Και φυσικά δεν αφήνουν σε ησυχία και τα...



μέλη της βασιλικής οικογένειας, που κάθε τρεις και λίγο βλέπουν τα ονόματά τους σε πηχυαίους τίτλους στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.  Δεν μιλάμε βέβαια για την πριγκίπισσα Νταϊάνα που πρωταγωνιστεί σε δημοσιεύματα 20 και βάλε χρόνια μετά το θάνατό της.


Αυτή τη φορά, τα δημοσιεύματα ασχολούνται εκ νέου με το θέμα της πατρότητας του πρίγκιπα Χάρι, για να αναφερθούν εκ νέου στον έρωτα της Νταϊάνας με τον λοχαγό του βρετανικού ιππικού Τζέιμς Χιούιτ.

Ο πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας, Πολ Μπάρελ, που βρισκόταν δίπλα της για μια δεκαετία, απαντά στο εάν τελικά ο Χάρι είναι γιος του Τζέιμς ή του Καρόλου, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

Ο 59χρονος, που συμμετέχει στο ριάλιτι «I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here» στη Νότια Αφρική ρωτήθηκε από συμπαίκτριά του: «Πιστεύεις πως ο πρίγκιπας Χάρι είναι παιδί του πρίγκιπα Κάρολου;».

«Ναι, απόλυτα», απάντησε εκείνος.

Ο Μπάρελ θύμισε πως ο πρίγκιπας Χάρι είχε γεννηθεί πριν η Νταϊάνα γνωρίσει τον Τζέιμς, οπότε είναι αδύνατο να είναι καρπός του έρωτά τους.


Ο ίδιος Τζέιμς Χιούιτ, που ζει απομονωμένος στο Ντέβον, είχε διαψεύσει τις όποιες φήμες σε σπάνια συνέντευξή του Channel 7 της Αυστραλίας τον περασμένο Μάρτιο. «Αυτά είναι για να πωλούν οι εφημερίδες. Είναι πιθανόν χειρότερα για εκείνον, το καημένο το παιδί», είχε πει.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr